Zhubi redo för spel lagom till derbyt: ”Skitkul att vara tillbaka”

Under de inledande två matcherna i SFL har IFK Uddevalla Futsal fått klara sig utan en av lagets viktigaste spelare i Petrit Zhubi. Zhubi har nämligen haft en fotbollssäsong med Oddevold där de under hösten kämpat om att hålla sig kvar i division 1.

Kontraktet klarades, och nu är det fullt fokus på futsalen för spelaren som under helgen var med landslaget i Norrköping och Eskilstuna.

Under torsdagskvällen kommer Skoftebyn på besök i Agnebergshallen, och då kommer alltså publiken få se 29-åringen åter på plan.

– Känns skitkul att vara tillbaka i SFL igen. Det har varit en rolig höst med Oddevold men nu börjar något som också är roligt; futsalmatcher. Det har varit nervöst att sitta på läktaren och heja fram sina lagkamrater, säger han till Futsalmagasinet.

I kvällens trestadsderby hoppas han såklart på seger, men spår en tuff fajt.

– Skoftebyn har öppnat starkt med två segrar och en Agon Beqiri som ser bättre ut än någonsin. Jag tycker också Enver Colic sett riktigt spännande ut. Det kommer bli ett hett derby mellan oss ikväll, där jag hoppas att IFK står som segrare.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img