EXTRA: Smajlovic på väg tillbaka till Borås

Fehim Smajlovic gjort ett stort eko ifrån sig efter att han vann skytteligan i SFL Södra föregående säsong. Efter att ha spenderat säsongen i Borås blev han uttagen till landslaget och bytte klubb till IFK Göteborg.

Nu är dock Fehim Smajlovic påväg tillbaka till Borås, efter att ha varit en sejour i Göteborgsklubben. Anledningen skall enligt uppgifter till Futsalmagasinet vara att Smajlovic inte lyckats hitta boende i Göteborg samt inte riktigt hittat lyckan som han hade i Borås.

– Fehim har annonserat att han vill tillbaka till BAIK. Det är olika anledningar som gör att han vill byta tillbaka. Vi har satsat på honom inför säsongen och hade behövt ta in en ersättare för honom. Han är en spelare som kan avgöra matcher på egen hand och då behöver vi ta in någon som besitter den egenskapen, säger sportchef Mathias Etéus i en kommentar till Futsalmagasinet.

Borås har inlett starkt med tre segrar och är också en stor förhandsfavorit i serien. Nu verkar det som att man får ytterligare en förstärkning till en redan stark trupp. Mathias Etéus igen:

– Jag är av den arten som ser till futsalsveriges bästa. Om en spelare inte mår bra där han är nu finns det ingen anledning att jag släcker hans låga för sporten och tvingar honom kvar. Jag önskade att fler klubbar hade den inställningen. Människan måste alltid ligga i fokus, inte rivaliteten mot en annan förening!

Återstår att se när Fehim Smajlovic blir spelklar för Borås.

LÄS ÄVEN: Eurosport sänder heta derbyt

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img