Storseger av Halmstad BK

Halmstad BK har verkligen inlett division 1 Södra Götaland på ett förträffligt sätt som får anhängarna att drömma om gyllene futsaltider. Efter två segrar så gick bussen till Göteborg för en match mot FC Frölunda som i förra omgången hamnade i strålkastarljuset.

Trots vetenskapen om hemmalagets tidigare matcher så störde detta inte Per Lunnebjers manskap, som kunde vinna komfortabelt med 14-3. Denna seger innebär att Halmstad befäster sin serieledning i division 1 med full pott.

Matchfakta

Division 1 Södra Götaland

FC Frölunda – Halmstad BK 3-14(2-4)

Målskyttar, Frölunda: Ihab Yasin, Haris Heremic

Målskyttar, Halmstad: Filip Larsson 6, Jacob Adolfsson 4, Markus Granlund 2, Daniel Radovanovic 2

LÄS ÄVEN: Mästarna presenterar nyförvärv

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img