Foto: Krister Melin

Täfteå IK hade inför fredagen fått en riktig smakstart under inledningen av division 1, där laget likt ett godståg har kört över allt som har kommit i deras väg med tre segrar på tre matcher och en målskillnad på 19-5.

När laget mötte Young Boys i seriens fjärde omgång som spelades på fredagskvällen, så fanns det ingen anledning att tro att sviten skulle brytas. Det skulle dock dröja sju minuter in i matchen innan Täfteå fick hål på sina gäster, i en match som tillslut blev 10-0.

Matchfakta

Division 1 Norrland

Täfteå IK – Young Boys FC 10-0 (5-0)

Målskyttar, Täfteå IK: Fredrik Johansson 4, Oscar Kröger 2, Albin Näslund 2, Mattias Lidberg, Daniel Jonsson.

LÄS ÄVEN: Här är truppen till Nordic cup

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.