Täfteå förlängde sviten – nollade Young Boys

Täfteå IK hade inför fredagen fått en riktig smakstart under inledningen av division 1, där laget likt ett godståg har kört över allt som har kommit i deras väg med tre segrar på tre matcher och en målskillnad på 19-5.

När laget mötte Young Boys i seriens fjärde omgång som spelades på fredagskvällen, så fanns det ingen anledning att tro att sviten skulle brytas. Det skulle dock dröja sju minuter in i matchen innan Täfteå fick hål på sina gäster, i en match som tillslut blev 10-0.

Matchfakta

Division 1 Norrland

Täfteå IK – Young Boys FC 10-0 (5-0)

Målskyttar, Täfteå IK: Fredrik Johansson 4, Oscar Kröger 2, Albin Näslund 2, Mattias Lidberg, Daniel Jonsson.

LÄS ÄVEN: Här är truppen till Nordic cup

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img