Delimedjac: ”Matchen mot Finland var en lektion”

Sverige spelade mot Finland i den inledande omgången av Nordic Cup, hårdast möjliga motstånd på den här nivån. Sverige stod upp bra försvarsmässigt i första halvlek och man tog även ledningen efter en omställning. Sedan tog Finland över showen.

Matchen slutade 6-1 och Sverige såg håglöst ut.

– Ja siffrorna säger ju en del, för min egen del är jag inte nöjd men det finns mycket att lära sig så det är väl bara att ha tålamod. Jag känner detsamma angående lagets insats. Det är ett nytt lag och vi lär oss nya saker hela tiden, förklarar Delimedjac.

På frågan om det var Finland som gjorde Sverige sämre eller om man helt enkelt inte kom upp i nivå menar Delimedjac att det var både och.

– Jag önskar åtminstone att vi kunde visat mer pondus. Matchen mot Finland var en lektion mot ett lag som spelat tillsammans i flera år. Morgondagens match hoppas vi kunna ha bollen mer och göra det vi är bra på som vi visade mot Ungern i senaste matchen, avslutar han.

Sverige spelar nästa match mot Danmark på tisdagen klockan 16:00. Hela spelschemat ser du här.

LÄS ÄVEN: Delimedjac gjorde mål i debuten för Sverige

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img