Täfteå fortsätter att vinna – tvåsiffrigt mot Sunnanå

Under lördagen vände division 1 norrland och serieledaren Täfteå IK fick inleda den andra seriehalvan med att åka upp till Skellefteå för en match mot nykomlingen Sunnanå. Detta var en match som Täfteå var favoriter på förhand, men Sunnanå chockstartar direkt med ett ledningsmål av Ahmed.

Därefter jobbar Täfteå sig in i matchen och Kröger kan kvittera efter tolv minuter. Gästerna har sedan en effektiv period i slutet av halvleken där laget gör tre mål på lika många minuter.

I andra halvlek visar Täfteå varför de har spelat i SFL och vinner tillslut med 10-1. Samtidigt kryssade serietvåan Thoréngruppen mot Young Boys, vilket gör att Täfteå nu har fem poäng er till tvåan.