Veteranmatch i pausen på Kamratderbyt

Under lördagen ställs den regerande svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal mot den tvåfaldiga svenska mästaren IFK Göteborg Futsal. Ett riktigt hett möte redan på förhand, alltså.

I pausen på derbyt mellan de två kamratlagen kommer det att spelas en uppvisningsmatch mellan veteraner från IFK Uddevalla och IK Oddevold som i huvudsak var aktiva under 70-80- och 90-talet.

Jan-Ove Malm kommer att leda IFK, och Tommy Reinhardt leder motståndaren.

– Ja, det gäller att hitta de som fortfarande kan röra på sig, själv kommer jag att hålla till på bänken, säger Malm skämtsamt till Bohusläningen.

Han har fått tag på en hel del profiler till sitt IFK, och hade än fler på gång.

– Jag har också frågat ännu fler, bland annat bröderna Bror och Bengt Lundberg och en spelare som Reine Laurell. Men det är många som har problem med skador, säger Jan-Ove Malm.

De spelar veteranmatchen

IFK Uddevalla: Roger Jacobsson, Jan-Ove Malm, Stefan Schöön, Sasa Filipovic, Ulf-Jonas Johansson, Peter Henriksson, Roger Söderlind, Anders Wallgren, Krister Jacobsson, Lars-Ove Boström och Mattias Molin.

IK Oddevold: Tommy Reinhardt, Ralf Jansson, Peter Madsen, Dahn Åberg, Ayo Oyedeji, Johnny Schöön, Martin Larsson, Mikael Frick.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img