Torslanda besegrade Skövde i målrik tillställning

Skövde United ser ut att få det väldigt, väldigt tufft i kampen om den väldigt åtråvärda femteplatsen den här säsongen. Under torsdagskvällen kom lagets åttonde förlust den här säsongen när man ställdes mot formstarka Torslanda hemma i Arena Skövde.

Att den här matchen skulle visa sig bli målrik var nog föga överraskande för publiken. Torslanda gjorde flest till antalet, men Skövde bjöd verkligen upp till dans och vägrade ge upp.

Trots fint spel från Skövde i den första halvleken är det gästerna som går till halvtidsledning med en 3-1-ledning.

I den andra halvleken fortsatte målen att komma, från båda håll. Gästande Torslanda drar ifrån, men Skövde försöker hela tiden närma sig. Men spiken i kistan sätter Andreas Haglund när han gör 5-9 för sitt lag, vilket också blir slutresultatet.