Petrit Zhubi frälste IFK Uddevalla i sista stund

Precis som det ska vara när Skoftebyn tar emot IFK Uddevalla, så var det även den här fredagskvällen en riktigt het och välspelad match som spelades. Två skickliga lag, och båda lag bjöd upp till spel.

Högt tempo genomsyrade matchen, och målskyttet började tidigt. Robert Bagger vände om och sköt in gästernas ledningsmål redan i den första minuten.

I slutet av den första halvleken kunde dock Krister Andersson kvittera för Skoftebyn. Men IFK Uddevalla skulle få halvlekens sista ord. I den sista minuten gav Emilio Rossi sitt lag ledningen och halvtidsresultatet förkunnades till 1-2.

Och skulle Uddevalla göra ett tidigt mål i första ville inte Skoftebyn vara sämre i den andra. Redan efter drygt 30 sekunder höll sig Krister Andersson framme på en retur.

IFK skulle dock lyckas ta ledningen igen, och Skoftebyn kvittera igen innan matchens slut. Och kanske var det också mest rättvist, att de båda lagen fick dela på poängen den här kvällen. Men Petrit Zhubi ville annat, och återigen skulle IFK få sista ordet med ett sent mål. Med bara med sekunder kvar av matchen höll han sig framme och skickade in 4-3 och alla tre poäng till Uddevalla.

Matchfakta

SFL Södra

Skoftebyns IF Futsal-IFK Uddevalla Futsal 3-4 (1-2)

Målen, Skoftebyn: Krister Andersson 2, Jesper Thorsell

Målen, IFK: Petrit Zhubi 2, Robert Bagger, Emilio Rossi

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img