Nacka förstärker inför slutspurten – värvar från seriekollegan

Nacka Juniors FF har denna säsong imponerat på de flesta proffstyckarna. Vinsterna har radats upp på varandra och dessa prestationer har nu gjort att Nacka just nu har en tillfällig slutspelsplats i SFL Norra.

Foto: Nacka Juniors FF

För att inte tappa detta så har klubben valt att förstärka truppen inför slutspurten, och spelaren de har värvat in är inte mindre än Andreas Dahl från SFL-kollegan Hammarby IF. Dahl är kanske mest känd för sina insatser på fotbollsplanen där han bland annat har representerat Helsingborgs IF och Hammarby IF.

Klubben kommenterar nyförvärvet på sin hemsida.

– I Andreas Dahl får Nacka en erfaren och rutinerad spelare med en bra blick för spelet. Nacka Juniors är stolta över att kunna spetsa truppen med denna typ av spelare som utan tvekan kommer att höja laget.

MISSA INTE: Se målen från Örebroderbyt

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img