Bråk bröt ut på läktaren under futsal-DM: ”Stämningen var hotfull”

Futsal-DM spelas på många håll runtom i Sverige årligen. Under helgen arrangerades det i Arena Älvhögsborg i Trollhättan.

Under en av matcherna började ungdomar i publiken bråka med varandra, rapporterar P4 Väst. Enligt polisen ska det ha varit ett antal ungdomar som hade tagit sig dit med andra intentioner än att kolla på futsal.

P4 Väst rapporterar vidare att stämningen ska ha upplevts som hotfull av de personer som ringde polisen. Någon ska även ha sagt att det var upploppsstämning. Ett flertal vuxna ingrep och höll fast två av ungdomarna tills det att polisen kom.

DM-turneringen fick avbrytas under en stund, men kunde senare återupptas. En 17-årig kille är en av de huvudmisstänkta, och han ska utöver misshandeln även vara misstänkt för stöld av en mobiltelefon och hot mot en anställd.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img