Falcao vann 08-derbyt – tog tredje raka segern

På tisdagskvällen var Djurgårdens IF tillbaka i Eriksdalshallen för en match i SFL Norras tolfte omgång. Gästerna till afton var tabelljumbon Falcao FC.

Falcao som nu på slutet har tagit två segrar, var också laget som tog ledningen i matchen. Alan Arslan öppnade målskyttet efter en framspelning som han förvaltade väl.

Samma Arslan kunde sedan utöka gästernas ledning innan Djurgårdens Niklas Söderberg svarade med en replik och reducering direkt efteråt. Axel Hellberg Olsson kunde sedan kvittera för sitt Djurgården vilket också blev halvtidsresultatet, efter en halvlek som har haft varierat inslag.

Andra halvlek är en kraftmätning mellan de två lagen. Det mest dramatiska är en omställning som Falcao utnyttjar, Barsom täcker anfallet med handen och får sitt andra gula kort. Falcao försöker att spela fem man mot tre, men är istället lite för heta och drar på sig en fouls för mycket.

Christopher Krounis lyckas inte förvalta straffen och skjuter över, istället kan Ibrahim göra mål åt gästerna.Djurgården tar i slutet av matchen en time out, och tar in en joker. Djurgården lyckas dock inte förvalta övertaget och Falcaos Arif kan punktera matchen med mål i öppen kasse.

Matchfakta

SFL Norra

Djurgårdens IF – Falcao FC 2-4(2-2)

Målskyttar, Djurgården: Niklas Söderberg, Axel Hellberg Olsson

Målskyttar, Falcao: Alan Arslan 2, Sami Ibrahim, Botan Arif

Utvisning: Abgar Barsom

LÄS ÄVEN: Han blir Sveriges fjärde FIFA-domare

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img