”Mycket mer än tre pinnar att spela om”

Gais offensiva vapen med nummer 9 på ryggen Amaro Nyass tror på seger ikväll i kvällens derby mot Torslanda. Senast lagen möttes så stod Nyass för ett hattrick i 6-9-segern.

Gais kommer ifrån en 14-4-seger mot tabelljumbon Skövde och Nyass tycker att det är en skön stämning i truppen och det är svårt att ha något annat efter det senaste tre pinnarna.

– Det är alltid viktigt att ta tre pinnar, speciellt när vi ligger så långt nere i tabellen. I förra mötet mot Torslanda så jobbade vi som ett lag från start till slutsignal. Jag hade turen att få göra några mål den dagen, man får hoppas på något liknande idag men det viktigaste för vår del och min egen är tre pinnar ikväll.

– Vi vet att Torslanda kommer att vara rejält revanchsugna idag så vi kommer att ha mycket mer än tre pinnar att spela om idag. Derbyt idag kommer att bli grymt kul att få spela.

Amaro Nyass tycker att laget är mycket bättre än vad tabellen visar. Han är säker på att vi kommer att få se Gais Futsal i SFL även nästa säsong.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img