Getingbo i norra serien inför avslutningen – bara ÖFC går säker

SFL Norra har på senare tid utvecklats till ett ordentligt getingbo. Nu, med två omgångar kvar har Falcao, som sett ut att vara den solklara tabelljumbon, vaknat till liv rejält och är nu uppe på 15 poäng.

Uppvaknandet har gjort att de faktiskt helt plötsligt har chans på femteplatsen, som innebär en säkrad SFL-plats till nästa års säsong.

Djurgården, som just nu innehar den fjärde och sista slutspelsplatsen på 18 poäng, har en tuff avslutning framför sig med matcher mot Nacka och Örebro FC. Nacka, på en tredjeplats med en poäng mer en Djurgården, kan likväl även de tappa slutspelsplatsen.

På en femteplats ligger Hammarby med 15 poäng, en poäng ned till de båda kvalplacerade lagen Norrköping och KFUM Linköping.

Sammanfattning? Ett getingbo utan dess like och det känns som att det kan sluta precis hur som helst. Endast serieledaren Örebro FC har en säkrad slutspelsplats, och mycket ska till om ÖSK missar slutspel med sina sex poäng ned till Hammarby på plats fem.

SE ÄVEN: Kolla in tabellerna 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img