Sverige klart för Europamästerskap

Under förra veckan var svenska dövlandslaget med förbundskapten Luciano Lorca i Cardiff, Wales för att kvala in sig till EM som går av stapeln i Finland i december.

Efter att ha inlett kvalet med att besegra Wales med 9-4 och sedan förlorat mot Turkiet med 5-2 så väntade en avgörande match mot Bosnien Hercegovina. I den matchen så skulle det visa sig att Sverige var lite starkare och kunde därmed vinna med 5-1

– Jättekul. Vi kom hit för en EM-biljett och vi lyckades ta den. Vi gjorde vårt jobb med jättestarkt försvar. Det var kryss i halvtid men vi lyckades gör det vi skulle göra, de skulle bli trötta och vi tog över matchen och vann, summerar Lorca till Dövidrottsförbundets Facebook-sida efter segern.

LÄS ÄVEN: Se det bästa från seriefinalen i SFL Södra

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img