Futsalmagasinet expanderar – norsk sajt slår upp portarna

Futsalmagasinet har vuxit enormt mycket sedan starten för drygt två år sedan. Under 2017 slog vi även upp portarna upp för den finska motsvarigheten, Futsalmagasinet.fi.

Nu expanderar Gerd Media, bolaget bakom Futsalmagasinet, än mer.

Under torsdagen blev det helt officiellt att Futsalmagasinet går in i ytterligare ett grannland. Men den här gången västerut, till Norge.

Futsalmagasinet.no, som har funnits sedan en tid tillbaka, är nu en del av den svenska koncernen och kommer inom kort att öppna upp igen i våra färger. David Gerd, ansvarig utgivare och chefredaktör på Futsalmagasinet, kommenterar:

– Förhandlingen har pågått under en tid och Mentor (Seki, tidigare ägare av Futsalmagasinet.no) har varit extremt proffsig i det här. Då han själv inte längre har tid att ge den norska publiken det de förtjänar var han ute efter någon som kunde axla hans arbete på bästa sätt.

Han fortsätter:

– Det ska bli oerhört inspirerande att även försöka underhålla den norska publiken. Succén med den svenska sidan och den finska motsvarigheten gör det här väldigt motiverande. Jag är övertygad om att våra grannar i väst ser det här som någonting positivt.

Sajten är just nu under uppbyggnad, men vi hoppas kunna presentera den så snart som möjligt.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img