Falcao föll i sista matchen – lämnar SFL

Falcao har verkligen vaknat till liv det senaste. Från en cementerad jumboplats upp till kvalplats, och man hade faktiskt till och med chans på en slutspelsplats. Men då skulle även en hel del andra resultat gå Stockholmslagets väg.

I den sista omgången ställdes man mot redan slutspelsklara Nacka Juniors, och kanske skulle det ge Falcao en liten fördel, då Nacka på ett sätt kunnat slappna av.

Matchen var en målsnål sådan, och halvtidsresultatet var 0-0. Inget av lagen lyckades spräcka nollan.

I den andra halvleken lyckades dock slutspelsklara Nacka Juniors vakna till liv, och kunde till slut vinna med klara 3-0. I och med att jumboplacerade Norrköping vann sin match mot Hammarby, betyder det att Falcao halkar tillbaka till nedflyttningsplatsen och tvingas lämna SFL.

Matchfakta

SFL Norra

Falcao FC-Nacka Juniors 0-3 (0-0)

Målskyttar uppdateras

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img