Slutspelsklara Vetlanda vann på nytt

För en vecka sedan säkrade Vetlanda United IF seriesegern i RFL Östra Götaland efter att ha besegrat Svärtinge SK med 5-4 på hemmaplan. Nu på lördagsförmiddagen så var det återigen dags för Vetlanda att bege sig till Östergötland och denna gång Motala för att möta BK Zeros.

Seriesegrarna Vetlanda var också det laget som tog ledningen matchen. Ellen Saari stod förmålet som kom efter 12 minuter och det skulle också bli det resultatet som lagen gick till paus med.

Andra halvlek skulle också visa sig vara en målsnål sådan och inte förrän det är sju minuter kvar av matchen så gör Lydia Gustafsson 2-0 vilket blir slutresultatet för det blivande slutspelslaget.

– Många målchanser med fina uppspel som vi kunde gjort fler mål på. Det försöker vi ta med oss till vår sista seriematch som spelas hemma på lördag nästa helg, skriver Vetlanda på sin Facebook-sida.

Vetlanda tar emot KFUM Linköping i sin sista match som spelas på lördag nästa vecka.