Örebro FC bjuder på entrén när kvartsfinalen ska avgöras

På lördag, och närmare bestämt klockan 17.00, är det dags att avgöra om det blir Örebro FC eller Skoftebyn Futsal som tar sig vidare till semifinal. Det första mötet lagen emellan, i Arena Älvhögsborg, slutade 1-1. Därmed är helgens returmöte en helt öppen historia.

Vinnaren där tar sig vidare till en semifinal, någonting som naturligtvis hade betytt mycket för de båda lagen.

Örebro FC vill nu göra allt de kan för att ha så bra förutsättningar som möjligt, och vill fylla Gamla Idrottshuset. Därför bjuder man på entrén till lördagens heta match.

Så här skriver klubben på hemsidan:

”Det är nu det gäller, vinna eller försvinna! Vi har med oss 1-1 i matchen mot Skoftebyn borta, så matchen hemma blir helt avgörande. Det lag som vinner blir klara för SM-semifinal. Är det oavgjort vid full tid väntar 2 x 5 min förlängning, oavgjort då också väntar avgörande på straffar. Så här långt, lätt den mest ovissa och spännande matchen den här säsongen. Så kom igen nu, det här vill du inte missa! Det är FRI ENTRÈ så passa på att ta med en kompis och kom & stötta oss nu när våra fantastiska sponsorer och samarbetspartners bjuder er på entrén. Vi vill till SM-semifinal och är helt övertygade om att det är fullt möjligt med dig på läktaren.”

Så ja. Ni som är i Örebro eller har vägarna förbi, titta in i Gamla Idrottshuset för en riktigt rafflande SM-kvartsfinal.

LÄS OCKSÅ: Kritiken: ”Fotboll spelas utomhus – oavsett namn på företeelsen”

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img