Åkullsjön klara för semifinal – nollade Clemensnäs

Klockan 16.30 på söndagseftermiddagen startades den sista matchen i damernas SM-kvartsfinal igång mellan Clemensnäs IF som tog emot IFK Åkullsjön. Gästerna från den lilla bygden utanför Robertsfors rivstartade direkt med ett mål genom Larsson, och därefter skulle det dröja nio minuter innan hon hittar målet igen.

Därefter gör gästerna två snabba mål och kan sedan gå till paus med en stabil ledning. Efter paus fortsätter målproduktionen och siffrorna rinner iväg till 11-0 för Åkullsjön, som kommande helg får möta Lindahl FF i semifinalen.

Matchfakta

Slutspel: Kvartsfinal

Clemensnäs IF – IFK Åkullsjön 0-11(0-4)

Målskyttar, Åkullsjön: Julia Larsson 4, Elin Lundström 4, Sandra Vikström 2, Carolina Sund

LÄS ÄVEN: Här är lagen som ska spela i damernas SM-semifinal

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img