Edlund om Åkullsjöns avacemang: ”Clemensnäs hängde inte riktigt med”

På söndagseftermiddagen spelades den sista kvartsfinalen i damernas SM-slutspel mellan Clemensnäs IF som mötte IFK Åkullsjön i Balderhallen. Matchen sändes på Norran och det skulle visa sig att gästerna var några nummer för stora och kunde därmed vinna med 11-0.

Forne landslagsspelaren Madeleine Edlund som kommenterade matchen hade följande att säga om den.

– Det var en bra match av Åkullsjön, de var ett riktigt bra lag och man ser att de har spelat futsal längre än vad Clemensnäs har gjort. Ett riktigt bra lag, det var kul att se, säger hon till Norran efter matchen.

Hon såg skillnader mellan lagen som var avgörande för att Åkullsjön skulle ta semifinalplatsen.

– Det gick hela tiden på ett-två tillslag och Clemensnäs hängde inte riktigt med i spelet och det blir tydligt att när man tappar en spelare i futsal så blir det tre mot två, säger hon och fortsätter.

– De var alltid en spelare mer än Clemensnäs.

Nu väntar semifinal för IFK Åkullsjön och de kommer att ställas mot de tvåfaldige svenska mästarinnorna Lindahl FF. Matchen spelas kommande helg i Täby Racketcenter.

LÄS ÄVEN: Norrköpig vann förkvalet – får kvala igen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img