SE BÅDA SEMIFINALERNA PÅ FUTSALMAGASINET

Under lördagen är det dags för rond 1 i semifinalserien för de fyra lagen. Båda matcherna kommer att spelas i Stockholm, där Djurgården först tar emot Örebro FC innan Nacka Juniors senare på kvällen ställs mot regerande mästaren IFK Uddevalla.

Futsalmagasinet kommer att vara på plats under båda matcherna, och du kommer att kunna se BÅDA matcherna på futsalmagasinet.se.

Djurgården-Örebro FC

Klockan 13.40 drar vi igång i Futsalmagasinets studio i Eriksdalshallen med uppsnack och laddar för Djurgården-Örebro FC. Futsalmagasinet kommer utöver försnacket även leverera eftersnack/summering efter matchen tillsammans med lagens tränare.

Här kommer Futsalmagasinet vara en del i DIF-tv:s sändning, och den kommer utöver på deras Solidtango-kanal även sändas på futsalmagasinet.se. Matchen kommer att vara helt kostnadsfri, så det får du bara inte missa!

Matchstart: 14.00
Uppsnack: 13.40

Nacka Juniors-IFK Uddevalla

Vår studio rullar vidare och klockan 20.00 drar vi igång uppsnacket inför Nacka Juniors-IFK Uddevalla Futsal i Nacka Bollhall. Försnacket kommer att vara en del av Nacka Juniors Solidtango-sändning.

Sändningen Nacka Juniors-IFK Uddevalla kostar 69 kronor att låsa upp för att se. Den kommer att sändas genom Nackas Solidtango-kanal, och på vår sajt. Men då vi vill ge våra läsare allt runtomkring matcherna kommer vårt uppsnack och eftersnack sändas live helt kostnadsfritt via vår Facebook-sida.

Matchstart: 20.30
Uppsnack: 20.00

Vi tackar de båda klubbarna för ett mycket fint samarbete och ser fram emot två stycken riktigt härliga semifinaler. Du kommer alltså kunna se BÅDA matcherna via Futsalmagasinet under lördagen.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img