Muffe inför ödesmatchen: ”Vi har stora möjligheter att klara det här”

På lördagsförmiddagen avgörs det om det blir FC Mellerud eller Norrköping FK som spelar i futsalens finrum kommande säsong. Norrköping vann det första mötet med 8-7 efter att ha avgjort i slutminuten. En skön fördel för östgötarna som nu har hemmaplan i returen.

– Vi har stora möjligheter att klara det här. Vi kommer från en högre division och visade, trots en tunn trupp, att vi var det bättre laget i första matchen. Hemma är vi väldigt starka och nu har vi dessutom hela truppen tillbaka och tillgänglig för spel. Det är bra med en bredare trupp att gå runt på, säger Norrköpingstränaren Muffe Bajraktarevic till NT Sporten.

Matchen spelas i Mässhallen och avspark är klockan 11.00.

LÄS ÄVEN: Så ser du damernas SM-final

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img