Bagger inför finalen: ”Förhoppningsvis har jag sparat det bästa till sist”

Klockan 17.00 äntrar de regerande svenska mästarna planen i Gamla Idrottshuset när SM-finalen mot Örebro FC ska avgöras. Med på planen har Uddevalla en spelare som vet hur det är att vara dominant i dessa sammanhang, nämligen Robert Bagger som på två SM-finaler har mäktat med 6 mål. Nu är det dags igen.

– Jag brukar vara i form när det är final. Jag vet inte riktigt varför, men det är inte så ofta man är i final och det är sista matchen för säsongen som tar fram det där lilla extra, säger han till Bohusläningen.

Trots att IFK Uddevalla har tillhört toppen i SFL södra och gjort det som krävts för att nå final så är Bagger inte lika nöjd med sin säsong som har varit upp och ner.

– Det är väl klart att man vill göra bra i från sig och jag hoppas att det fortsätter även i år, säger ha och fortsätter.

– Personligen har jag fallit bort i vissa matcher. Inte rikligt gjort det lilla extra eller de där målen som jag behöver. Förhoppningsvis har jag sparat det bästa till sist.

Det återstår att se om Robert Bagger kan leverera tredje gången gillt och ge sitt lag ett ett guld med spel i europa i potten.

– Det står mycket på spel och vi kan bli bäst i Sverige. Alla är på helspänn för vi vill ut i Europa och göra det bättre än förra året, avslutar han.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img