Dystert i Örebro efter storförlusten i finalen: ”De visar att de är en klass bättre”

Det var upplagt för en riktig futsalfest i Gamla Idrottshuset i Örebro under lördagskvällen. Hemmalaget Örebro FC tog emot IFK Uddevalla Futsal i säsongens allra sista match. Den match som skulle avgöra vilket lag som skulle få titulera sig som bäst.

Stämningen var magisk när matchen drog igång, och supportrar från de båda lagen såg till att spelarna visste vad det handlade om.

IFK Uddevalla kunde få in ett tidigt ledningsmål. Sedan rann det iväg – och det rejält. Uddevalla vann med förkrossande 10-1 i finalen, och tog sitt andra raka SM-guld.

I Örebro var det naturligtvis dystert efter matchen. Senad Berisha kommenterar till NA:

– Vi mötte mästarna och de visar vägen. Jag är lite mållös. De visar att de är mycket bättre än oss. Vi försöker verkligen ge allt, men…

Han fortsätter:

– Det som svider mest är att vi är på hemmaplan. Vi vill spela bra futsal och det gör vi stundtals. 10–1 är lite överdrivet, men det är vår första final, så vi vet att vi kommer igen. Ett stort grattis till dem – de visar att de är en klass bättre.

Men det var trots allt lagets första final, medan IFK Uddevalla spelat hela fyra stycken.

– Jag har väldigt mycket adrenalin, men jag kommer gå in nu i omklädningsrummet och ta ett snack med mina lagkamrater och med ledarna. Jag är sjukt stolt över dem och jag är sjukt stolt över mig själv. Vi har tagit oss till final och det var vårt mål. Det är bara att komma igen och man blir starkare av det. Sen ska jag mest slappna av och försöka att inte tänka på det, avslutar Berisha.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img