Europakval kan komma tillbaka till Uddevalla

Under augusti förra året arrangerade IFK Uddevalla det preliminära kvalet till futsalens Champions League. Ett kval som Uddevalla inte tog sig vidare men trots detta så blev arrangemanget mer än lyckat, och till sensommaren kanske det blir ännu ett hemmakval i Agnebergshallen.

– Svenska Fotbollförbundet och Uefa var väldigt nöjda med arrangemanget i fjol. De gillar att det är mycket publik här. Och nu har vi även kompetens och erfarenhet att arrangera, säger Tommy Rasimus till Bohusläningen.

Men de kommer inte att lämna in någon ansökan förrän de vet att det finns uppbackning.

– Nej. Vi är beroende av våra partners. Är de intresserade att hjälpa till, då kommer vi att lämna in en ansökan, avslutar Rasimus.

LÄS ÄVEN: Futsaloraklet sammanfattar säsongen

 

 

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img