Här är spelbolagen med bäst odds på futsal

Intresset för futsal har växt i Sverige under de senaste åren. I tillägg till att antalet utövare ständigt stiger så blir även publiksiffrorna högre. Det ökade intresset för sporten har lett till att alltfler spelbolag börjat erbjuda futsal-odds från ett flertal olika ligor. Casinofeber har listat fem spelsajter som tillhandahåller odds på futsal-matcher från hela världen.

Bethard

Svenska Bethard marknadsför sig som ett lite ”tuffare” spelbolag och har tidigare satsat mycket på kampsport med ambassadörer som Dragomir Mrsic och Taekwondo- och tv-profilen Samuel Ericsson.

På senare tid har man dock visat ett allt större intresse för fotboll.  I början av mars publicerades nyheten att Bethard ryktas värva Zlatan som ambassadör – något som dock fortfarande varken bekräftats eller dementerats av Zlatan eller Bethard. Bolaget samarbetar dessutom med freestyle-fotbollsspelaren Philip Warren Gertsson.

Bethard har en kategori dedikerad till futsal-spel och här kan du hitta odds på matcher från olika ligor runtom i världen. Bethard är kända för att ha fördelaktiga odds och givetvis går det att spela både i mobil, surfplatta och via datorn.

Leo Vegas

Precis som Bethard är Leo Vegas ett svenskt spelbolag som satsat på samarbeten med kända idrottsprofiler. Leo Vegas har ett stort fokus på fotboll och har bland annat den f.d. TV4-profilen Patrick Ekwall i sitt team. Fotbolls-fokuset inkluderar givetvis även futsal och i dagsläget erbjuder man futsal-odds på allt ifrån den ryska till colombianska ligan.

Utöver klassiska 1X2-spel går det att spela på bland annat totalt antal mål och pengarna tillbaka vid oavgjort.

Leo Vegas brukar dessutom ge generösa bonusar till nya spelare samt vid större evenemang.

Bet365

Det går inte att göra en lista med de främsta spelbolagen för spel på futsal utan att nämna Bet365. Denna brittiska gigant är i dagsläget världens största spelbolag med fler än 23 miljoner spelare i över 200 länder. Det kommer därför inte som någon överraskning att Bet365 även är ett av de absolut bästa spelbolagen när det kommer till futsal-odds.

Oddsen på futsal-matcher hos Bet365 kommer från hela världen och det är inte sällan det erbjuds odds på matcher från mindre ligor som inte går att hitta hos andra spelbolag på listan.

Unibet

Det svenska spelbolaget Unibet är idag en av Europas absolut populäraste bettingsajter. Precis som Bet365 och Leo Vegas har man ett stort fokus på fotboll och erbjuder odds på futsal-matcher från hela världen.

Unibet är även kända för att ha ett brett utbud av olika typer av oddsspel. Bland annat kan man spela på dubbelchans, resultat i första halvlek och 3-vägshandicap.

Unibet är även kända för sin ”UTV” där man sänder fotbollsmatcher från några av världens absolut största fotbollsligor. I skrivande finns inte futsal med i streaming-utbudet, men det är inte alls omöjligt att det tillkommer i framtiden.

NordicBet

För dig som vill hålla dig till spel inom Norden kan NordicBet vara värt att kika in. Detta spelbolag har nämligen lagt ett extra krut på att erbjuda spel från de nordiska ligorna. Vad gäller futsal så erbjuds exempelvis spel från den finska ligan, vilket man i princip är ensam om.

Däremot har man inte samma utbud av internationella futsal-odds som de övriga spelbolagen på listan. En annan nackdel är att man inte har riktigt lika brett utbud av olika oddsspel som exempelvis Unibet och LeoVegas (ibland finns det bara 1X2-spel tillgängligt).

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img