Johnsson inför hemmalandskamperna: ”En härlig utmaning som jag verkligen ser fram emot”

0
Foto: Krister Melin

Under fredagen förra veckan släppte Matija Dulvat och Lars Ternström sin landslagstrupp till den avslutande dubbellandskampen mot Lettland som spelas i Örebro under påsk.

En spelare som får förtroendet är Örebros Fredrik Johnsson som tidigare under säsongen representerade den blågula fanan under Nordic cup som spelades i norska Trondheim. Nu får han chansen att visa upp sig på hemmaplan, något som han är nöjd med.

– Jag var ju med på Nordic cup i december och där gjorde jag väl en ok insats. Det gick varken bra eller dåligt, så det är ju kanon att jag får ytterligare en chans att visa upp mig, säger han till klubbens hemsida.

Han berättar om sina förväntningar inför denna samling.

– Det är ju förstås en härlig utmaning som jag verkligen ser fram emot. Det är mycket nytt som ska pluggas in men förhoppningsvis går det lite lättare nu när det är andra gången jag är med. Mina förväntningar är att jag lär mig nya saker och kommer in mer i landslagets sätt att spela futsal. Riktigt nice att det är i Örebro också, hoppas Örebroarna passar på att gå på matcherna, det är ju inte varje dag det bjuds på futsal-landskamper här.

LÄS ÄVEN: Den norrländska futsalsäsongen summeras