Målvakten gör comeback i landslaget

Under påskhelgen spelar herrlandslaget en dubbellandskamp mot Lettland i Örebro. De målvakterna som blev uttagna är Christopher Solberg, Marcus Gerd och Felix Nordenfors. Nu står det klart att en målvakt utgår och en annan gör comeback.

Christopher Solberg har lämnat återbud på grund av personliga skäl, ersätter gör istället landslagsbekante Robin Armandt. Malmömålvakten har sedan tidigare 31 landskamper på sitt CV, endast Kristian Legiec på 47 och Mathias Etéus på 32 har gjort fler.

Assisterande förbundskapten Lasse Ternström kommenterar till Futsalmagasinet:

– Givetvis är det tråkigt att Solberg lämnar återbud, samtidigt som det öppnar upp sig en chans för Robin att visa vad han går för i landslaget.

Armandt själv kommenterar följande:

– Det känns jättebra, det är något jag kämpat för hela säsongen, att få komma tillbaka och visa att man fortfarande är ett alternativ. Nu handlar det om att komma in i gänget igen och lära känna alla nya som man inte har spelat med tidigare. Jag har en del år på nacken med futsal samt lite internationell rutin.

Motståndet Lettland ser han fram emot att möta.

–  Alltid spännande att möta nationer som varit med ett tag! Tyvärr känner jag inte till Lettland så mycket, så det blir spännande att se vad de har att bjuda på.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img