JUST NU: Målvaktskris i herrlandslaget

Både herr och damlandslaget laddar för fullt inför kvällens drabbningar mot Lettland respektive Tjeckien. Herrarna fick inför lägret ett tungt återbud i Christopher Solberg, som ersattes av Robin Armandt.

Marcus Gerd har inte kunnat träna under lägret på grund av skada, vilket har gjort att Felix Nordenfors och Robin Armandt fått jobba ordentligt.

Under söndagens träningspass, inför matchen mot Lettland, värmde herrarna upp, varpå Felix Nordenfors tog sig för ryggen. Han grimaserar illa och får också behandling, ett hårt tryckförband runt mage och rygg. Nordenfors avbryter träningen och verkar ha rejäla smärtor. Enligt uppgifter till Futsalmagasinet har Nordenfors drabbats av ryggskott, vilket tyder på att han inte kommer kunna spela.

Landslagsledningen jobbar för tillfället febrilt för att hitta en lösning.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img