Anmälan för damernas RFL är nu öppen

Det blev till slut Falcao FC som korades till Sveriges bästa damfutsallag säsongen 2017/2018. Laget vann finalen mot de regerande mästarna Lindahl efter förlängning. Stor hjälte blev storstjärnan Daniella Chamoun med sina sex mål.

Nu är det dags för alla damlag att anmäla sig till nästa års RFL-upplaga, där lagen gör upp i olika grupper innan de främsta lagen gör upp i slutspel.

Anmälan är öppen fram till den 1 juni 2018.

”Nytt för säsongen 2018/2019 är målsättningen att skapa fyra seriegrupper med omkring åtta lag i varje seriegrupp, med resevation för hur många lag som anmäler sig och med beaktande av geografisk närhet lagen emellan. Kvartsfinaler, semifinaler och finaler avgörs kommande säsong genom dubbelmöten”, skriver förbundet via fogis.se.

LÄS MER OCH ANMÄL ERT LAG HÄR

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img