Hemvändare klar för ÖSK Futsal: ”Satsningen känns intressant”

Örebro SK Futsal har den senaste tiden visat pigga framfötter när nästa säsongs trupp offentliggörs bitvis. Tränare och flera förlängningar har tidigare presenterats, och såväl två nyförvärv i Adam Riis och Henrik Rodriguez. Nu fortsätter ÖSK på det inslaget och under onsdagen blev det klart att Alen Rastoder blir klubbens tredje nyförvärv.

Rastoder kommer närmast från SFL-kollegan Örebro FC som han hjälpte till ett SM-silver den gångna säsongen. Innan dess blev det två säsonger i klubben som han nu återvänder till. Denna gång får han sällskap av brodern Amel Rastoder som tidigare under året debuterade i landslaget.

– Familjen är en av de stora anledningarna till varför jag återvänder tillbaka till ÖSK, men även satsningen i ÖSK känns intressant och man har valt att satsa på futsalspelare vilket nästan är ett måste nu när serien blir lång. Känns även magiskt att för första gången få spela tillsammans med Amel, det kommer bli riktigt kul, säger Alen Rastoder till klubbens hemsida.

Han fortsätter:

– Jag kliver nu in på min fjärde säsong i SFL, jag har tidigare varit ÖSK-spelare men ville göra en säsong i ÖFC och det slutade med ett SM-silver. Nu gäller det för oss att skapa lagkänsla i gruppen och för tränarna att utveckla truppen ett steg till för att slåss i toppen.

LÄS ÄVEN: Nacka Kommun bedömer inte Futsal som en inomhussport

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img