Här är den svenska landslagstruppen till sommarens Kroatien-läger

Senaste gången det svenska futsallandslaget sågs på planen var under påskhelgen i Örebro, där Lettland kom på besök för en traditonell dubbellandskamp. Dessa två matcher gick landslaget segrande ur och tävlingssäsongen avlutades på bästa sätt.

Nu är förberedelserna inför kommande säsong i full gång och redan nu smygstartar förbundskaptnen Matija Dulvat med att ta ut en trupp som ska drillas i Porec i Kroatien under en veckas tid i sommar. Ett läger om symboliserar en ny fas i Dulvats landslag där ett VM-kval väntar.

– Då kommer vi att gå in i en ny fas. Den första var att lära känna svensk futsal och spelarnas mentalitet. Nu kommer vi att börja med förberedelserna inför VM-kvalet. Vi ska bygga ett lag och jobba med alla delar av spelet. Mest fokus kommer jag att lägga på defensiven. Att spelarna ska förstå hur vi ska göra när vi vill pressa högt. Sedan kommer vi till exempel att jobba med fasta situationer. Mer detaljer helt enkelt, säger förbundskaptenen till förbundets hemsida.

Truppen

Målvakter 

Robin Armandt, Malmö City FC
Christopher Solberg, IFK Göteborg
Marcus Gerd, IFK Uddevalla

Utespelare 

Nicklas Asp, IFK Göteborg
Mergim Berisha, IFK Uddevalla
Simon Chekroun, IFK Göteborg
Anel Coralic, Örebro SK Futsal
Irfan Delimedjac, Borås AIK
Mathias Etéus, IFK Göteborg
Patrik Falk, GAIS Futsal
Albert Hiseni, IFK Uddevalla
Fredrik Johnsson, Örebro FC
Nima Kadivar, IFK Göteborg
Kristian Legiec, IFK Uddevalla
Carl Lext, Skoftebyns IF
Emilio Rossi, IFK Uddevalla
Fehim Smajlovic, IFK Uddevalla
Petrit Zhubi, IFK Uddevalla

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img