KLART: Pojklandslag bildas – nu söker man en förbundskapten

Att futsalen i Sverige växer och utvecklas är ingenting nytt för den insatte. Så sent som i vintras gjorde ett seniordamlandslag entré på futsalplanen för första gången, och nu kommer nästa positiva nyhet.

Det står nu nämligen klart att ett pojklandslag är på väg. Det meddelar förbundet via fogis.se där de även lagt ut tjänsten ”Tränarutbildare/förbundskapten pojklandslag”.

Tjänsten är på 50 procent (halvtid) och du utgår från din bostadsort.

”Den vi söker har en akademisk utbildning (idrottsvetenskaplig) med pedagogisk inriktning. Du har en dokumenterad erfarenhet av tränare i futsal och UEFA B är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt – och utvecklingsarbete. Du har en bred kunskap och kännedom om den svenska fotbollsrörelsen och svensk fotbolls organisation samt distrikt förbundens verksamhet. Rollen kräver en god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du kommunikativ med mycket god samarbetsförmåga. Du har en tydlig drivkraft med tydliga målsättningar och en förmåga att se till både helhet och delar. Du har en förmåga att arbeta strukturerat under emellanåt intensiva perioder. Ditt arbetssätt utmärks av att du är engagerande, tar initiativ och är öppen och flexibel vad gäller att se förändring och utveckling som en möjlighet”, skriver de bland annat om kvalifikationerna för att söka.

Läs mer om tjänsten, samt hur du söker den HÄR

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img