Här är staben som ska leda ÖFC:s damlag

Det händer saker i Örebro Futsal Club. Dagen innan nationaldagen hölls en informationsträff för damlaget som bildades för lite mer än två månader sedan. Under mötet presenterades föreningen i sin helhet, damsatsningen och hur den ska jobba för att få samma förutsättningar som de manliga kollegorna.

Ronny ”Pilen” Petterson som tillsammans med Leif Järnkvist höll träffen beskriver den som mycket lyckad.

Bild från informationsträffen. Foto: Örebro FC

– Det var ett positivt möte med 11 av dom bästa spelarna i Örebro med omnejd. Det smått fantastiska är att spelarna representerar hela FEM olika fotbollsklubbar. På sikt kanske det bidrar till att fler fotbollsklubbar integrerar med varandra framöver och damfotbollen i Örebro kan bli ännu starkare. Kan vi få med alla dessa duktiga tjejer plus några till, kommer vi sätta Örebro ordentligt på Sverige-kartan när det gäller Dam-futsal. När man väl syns på den nivån, är vi övertygade om att fler tjejer i Örebro än Emma Tivemo, kommer att få känna på landslagsspel framöver, skriver ”Pilen” på klubbens hemsida.

Ledarstaben i sin helhet var självklart på plats under träffen och den är i princip klar enligt klubbens hemsida. Uppställningen finner du nedan.

Ledarstaben

Tränare: Sandra Johansson
Ledare: Nisse Almestrand
Målvaktstränare: Tomas Adolfsson
Sportchef: Leif Järnkvist

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img