KLART: Futsalmagasinet sänder Champions League

Många gånger har vi på Futsalmagasinet varit stolta över saker vi åstadkommit. Nu kan vi alla på redaktionen dock medge att vi tagit ytterligare ett kliv. I slutet av augusti månad drar Champions League-kvalet igång, och IFK Uddevalla Futsal kommer att stå värd för grupp C hemma i Agnebergshallen.

Vi är därför mycket glada över att nu kunna presentera att Futsalmagasinet sänder IFK Uddevallas Champions League-matcher. Ansvarig utgivare och chefredaktör på Futsalmagasinet, David Gerd, är mycket nöjd att det efter en tids förhandling är i hamn.

– Det här är ett jättestort steg för oss, och det ska bli oerhört roligt. Jag personligen är mycket stolt över vad vi åstadkommit hittills och att vi nu även är redo för en Champions League-sändning. Futsalmagasinet tar kliv hela tiden, och här visar vi verkligen prov på det, säger han.

Alla de tre Uddevalla-matcherna kommer du att kunna se här på futsalmagasinet.se, och gänget på företaget Brocaster står för själva produktionen.

– Brocaster är ett mycket skickligt produktionsbolag, och det känns tryggt att lägga det här i deras händer.

Den första matchen spelas onsdagen 29 augusti, och därefter torsdagen 30 augusti och lördagen 1 september. Sändningarna kommer förutom de spännande bataljerna även innehålla för- och eftersnack, men mycket mer än så vill Gerd i nuläget inte avslöja.

– Det jag kan berätta just nu är att det inför den första matchen kommer vara en lite längre försändning med mycket intressanta saker på schemat.

Matcherna kommer att vara pay per view, men med möjlighet att köpa ett paket med alla matcher inkluderade.

Ni som inte kan ta er till Uddevalla och Agnebergshallen; hoppas vi ses på futsalmagasinet.se!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img