Meriterade Lindahl-duon ska leda Djurgården: ”Har ett blårandigt hjärta”

Nyligen blev det klart att Lindahl FF lägger ned sin verksamhet, och bara kort därefter stod det klart att tränaren Benjamin Namini går över till Djurgården.

Namini blir dock inte ensam från Lindahl. Precis som Futsalmagasinet tidigare rapporterade om kommer även duon Ida Hedstad och Mariama Jammeh, som har varit med sedan första SM-guldet, följa med till Djurgården.

Mariama Jammeh till höger. Foto: Krister Melin

– Att Stockholms största och finaste klubb nu väljer att satsa även på damsidan visar hur stor sporten blivit på bara några år. Då jag sedan tidigare har ett blårandigt hjärta så ska det bli väldigt spännande att vara en del av satsningen och Djurgårdsfamiljen, är Jammehs ord om sin övergång.

David Bergqvist, sportansvarig och tränare i Djurgården, kommenterar de två spelarförvärven.

– Jammeh och Ida är två väldigt meriterande spelare som dessutom spelar fotboll på hög nivå. Dessa två kommer sätta nivån på spelare vi kommer ta in i truppen. Vi hymlar inte om att detta är en elitsatsning och vi rustar för att slåss om SM-medaljerna direkt. Vi kommer att fortsätta att titta på spelare som vill ta svensk damfutsal till nästa nivå. Spelare som vill utvecklas och vinna. Vi kommer presentera fler spelare inom kort, avslutar han.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img