PREMIÄR: Studio FM avsnitt 1 – Champions League står runt hörnet

I år kommer vi på Futsalmagasinet att ge er läsare ett nytt segment vi kallar för Studio FM. Det kommer att komma ett avsnitt i månaden av det inspelade programmet, där vi i varje avsnitt kommer gästas av en aktuell eller intressant person.

Avsnitt 1 är här, och vi laddar upp inför IFK Uddevalla Futsals Champions League som drar igång på onsdag.

Leder programmet gör Futsalmagasinets ansvarige utgivare/chefredaktör David Gerd. Gäst i det första avsnittet är Skoftebyn Futsals Angelo Vega, med ett förflutet i IFK Uddevalla som bland annat huvudtränare i ett Champions League (då Uefa Futsal Cup).

Vi möter även IFK:s nuvarande huvudtränare Mikael Alfredsson i ett reportage, och går även igenom oddsen för CL.

LÄNK TILL APPANVÄNDARE: Studio FM avsnitt 1

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img