Seger i säsongsdebuten för ÖSK Futsal – provspelarna med mål

Örebro SK Futsal fick en fin start på årets säsong. Med en dryg månad kvar till starten i SFL stod division 1-laget Afghanska FC för motståndet i säsongens första träningsmatch.

ÖSK kunde vinna matchen med 6-3. Laget hade med två stycken provspelare, Martin Claro och Igor Almeida Barros, och de båda skrev in sig i målprotokollet. Utöver det stod målfarliga Simon Blomqvist för ett hattrick.

– Härligt att försäsongen startat. Även om det alltid är skönt att vinna matcher var det viktigast få en bra genomkörare mot ett bra motstånd. Idag fick vi jobba hårt i matchsituationer som är svåra att skapa i träning. Tycker alla gjorde en gedigen insats och våra provspelare visade att de vill vara med och slåss om en tröja. Afghanska imponerade på mig med tekniskt skickliga spelare som jobbade intensivt hela matchen. De kan säkerligen skaka om lag i division 1, säger tränaren Jacob Nilsson till klubbens hemsida om matchen.

Matchfakta

Träningsmatch

Örebro SK Futsal-Afghanska FC 6-3 (3-2)

Målen, ÖSK: Simon Blomqvist 3,  Martin Claro, Igor Almeida Barros, David Johansson

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img