Foto: Krister Melin

Sveriges damlandslag befinner sig just nu nere i Kroatien där man spelar Main Round. Under onsdagseftermiddagen spelade man den första matchen i gruppspelet då man ställdes mot gruppfavoriten Ryssland.

En match som slutade 2-2 efter att Daniella Chamoun gjort Sveriges båda mål. Mitt i glädjen över resultatet mot gruppfavoriten Ryssland kom ett tristare besked under torsdagen. Tvåmålsskytten Daniella Chamoun missar de två resterande matcherna i gruppspelet på grund av en fotskada som hon ådrog sig i matchen mot Ryssland.

– Det är riktigt surt, det värsta tänkbara beskedet jag kunde få. Jag har stått för en hel del mål samt assist demsenaste matcherna och känt mig i en riktigt bra form, säger en besviken Daniella Chamoun till Futsalmagsinet om att missa de två resterande matcherna i gruppspelet. 

Daniella Chamoun tror fortfarande chansen till avancemang finns: 

– Vi vet inte så mycket om de två lagen vi har kvar att möta. Men det kommer bli viktigt att vi får till ett anfallsspel i dessa två resterande matcher och att vi gör mycket mål men framför allt att vi vinner matcherna som är kvar. Kvällens match kommer bli helt avgörande.

Ersätter i truppen gör klubbkompisen Diala Elia.

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.