Daniella Chamoun: ”Det värsta tänkbara beskedet jag kunde få”

Sveriges damlandslag befinner sig just nu nere i Kroatien där man spelar Main Round. Under onsdagseftermiddagen spelade man den första matchen i gruppspelet då man ställdes mot gruppfavoriten Ryssland.

En match som slutade 2-2 efter att Daniella Chamoun gjort Sveriges båda mål. Mitt i glädjen över resultatet mot gruppfavoriten Ryssland kom ett tristare besked under torsdagen. Tvåmålsskytten Daniella Chamoun missar de två resterande matcherna i gruppspelet på grund av en fotskada som hon ådrog sig i matchen mot Ryssland.

– Det är riktigt surt, det värsta tänkbara beskedet jag kunde få. Jag har stått för en hel del mål samt assist demsenaste matcherna och känt mig i en riktigt bra form, säger en besviken Daniella Chamoun till Futsalmagsinet om att missa de två resterande matcherna i gruppspelet. 

Daniella Chamoun tror fortfarande chansen till avancemang finns: 

– Vi vet inte så mycket om de två lagen vi har kvar att möta. Men det kommer bli viktigt att vi får till ett anfallsspel i dessa två resterande matcher och att vi gör mycket mål men framför allt att vi vinner matcherna som är kvar. Kvällens match kommer bli helt avgörande.

Ersätter i truppen gör klubbkompisen Diala Elia.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img