ÖSK hade det tufft i Köping

Under söndagskvällen spelade divison 1-nykomlingen Elastico FC sin första träningsmatch för säsongen. Motståndet för dagen var SFL-laget Örebro SK Futsal. En match många på förhand trodde skulle bli en kassaskåpssäker ÖSK-seger, men Elastico ville annat. ÖSK kunde dock till slut vinna matchen med 4-5.

Med endast en träning i benen så gjorde sig Elastico redo för matchen. Det var ÖSK som styrde spelet och hade mycket boll i inledningen av matchen och det var gästerna som tog ledningen med 0-1 och ökade på till 0-2.

Sakta men säkert jobbar sig Elastico in sig i matchen och skapar lägen och tillslut så får laget utdelning. Man gör både 1-2 samt 2-2 innan bortalaget ÖSK gör 2-3 innan halvtid.

I den andra halvleken är det mycket jämnt där Elastico kontrar medan ÖSK fortsätter styra spelet. Med endast några minuter kvar står det 4-4 innan ÖSK gör matchens sista mål, som betyder att bortalaget vinner 4-5.

I sin helhet så är det en bra träningsmatch från Elasticos sida där man står upp riktigt bra mot ÖSK. Det ska även nämnas att ÖSK hade en tunn trupp men med rutinerade spelare som Amel Rastoder, Dana Kuhi samt Simon Johansson.

Matchfakta

Träningsmatch

Elastico FC – Örebro SK Futsal 4-5 (2–3)

Målen, Elastico: Sebastian Sallanto, Hazar Qorbani, Simon Ludvigsson, Shadi Ibrahim

Målen, ÖSK: Amel Rastoder 2, Henrik Rodríguez, Carl Hägg, Martin Claro

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img