KLART: Eurosport sänder tio SFL-matcher

Svensk futsal fortsätter att ta stora kliv framåt. Nu är nästa stora nyhet här, då det nu står klart att Eurosport (Discovery) kommer sända tio stycken matcher från den svenska futsalligan (SFL). 

– Det här är precis vad svensk futsal behöver och vi ser fram emot det här samarbetet. Med Eurosports enorma spridning så får fler människor chansen att upptäcka svensk futsal, säger Lasse Ternström till SFL:s officiella hemsida.

Exakt vilka matcher som kommer sändas på Eurosport meddelas senare i höst.

Svensk futsal går in en ny fas och utvecklas nu snabbt. Vi ser detta som ett spännande samarbete kring en sport som växer ute i landet, säger Hanif Hosseini, sportchef på Discovery Networks och Eurosport.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img