Sverige föll på nytt

Under gårdagen spelades den första matchen i dubbellandskampen mellan Sverige och Frankrike. Publiken som hade hittat till Gavlehovshallen fick se Sverige bli nollade av Frankrike som vann med 3-0.

På onsdagskvällen var ett revanschsuget Sverige tillbaka på planen. Det var också Sverige som skulle ta ledningen i matchen på en variant efter sex minuter.

Sex minuter senare kvitterar gästerna och fastställer halvtidsresultatet, i en halvlek där Solberg i målet visade kvalité med fina räddningar.

MISSA INTE: Andra avsnittet av Studio FM

I den andra halvleken skulle Sverige återigen ta ledningen efter att Zhubi brutit Frankrikes spel, och sedan serverat Kadivar en passning som förvaltades på bästa vis.

Efter tio spelade minuter skulle Frankrike än en gång kvittera, detta efter ett fint anfall. Efter detta gör Frankrike ytterligen två gånger.

Med fyra minuter kvar tar Sverige in en joker för att jaga reduceringar men lyckas inte förvalta övertaget. Frankrike kan fastställa slutresultat som blir 5-2.