Nyförvärven med dubbla mål när Blåvitt slog HBK

Under fredagskvällen spelades det en träningsmatch mellan Halmstad BK – IFK Göteborg i Varberg. Ett genrep för båda lagen inför SFL som börjar kommande vecka. Blåvitt skulle till slut gå vinnande ur matchen efter att ha legat under tre gånger om. Matchen slutade 4–5 till Blåvitt.

IFK Göteborg var laget som tog kommando direkt i matchen och tog ledningen efter en minut, men hemmalaget Halmstad jobbade sig in mer och mer i matchen och fick in en kvittering efter sex spelade minuter, därefter tar man över matchen och har fler frilägen som målvakten i Blåvitt räddar.

I andra halvleken så står matchen och väger åt båda hållen där det kunde och slutat hur som helst. IFK Göteborg kändes lite stressade under de första tio minuterna av den andra halvleken, men man lyckades göra mål på sina fasta situationer och kunde till slut vinna matchen med 5–4 efter att ha legat under tre gånger om i matchen.

Matchfakta

Träningsmatch 

Halmstad BK – IFK Göteborg (1-1) 4-5

Målen, Halmstad BK: Jahnaga Karimi, Marc Brandin, Reza Mirzai, Daniel Radanovic

Målen, IFK Göteborg: Bryan Johanssson 2, Ali Fayad 2, Pascal Olsson

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img