Skärhamns IK Futsal storsatsar – sänder alla hemmatcher

0
Foto: Frida Oscarsson

Bohuslänlaget Skärhamns IK, som huserar i divison 1, har meddelat en mycket fin nyhet för sina supportar på sin hemsida. Nämligen att man kommer att livesända alla sina hemmamatcher under säsongen 18/19. En fantastisk nyhet för de som inte har möjlighet att vara på plats och följa matchen.

SAMMANSTÄLLNING: Här är alla övergångar i SFL

Ni läste rätt! Skärhamns IK Futsal storsatsar och kommer denna säsong att livesända samtliga hemmamatcher. Vi uppmanar såklart folk att ta sig till Häggvallskolan i vinter, men nu finns det en utmärkt reservplan för er som inte kan. Livesändningarna kommer att ske på Facebook-live genom Skärhamns IK:s Facebook-sida.

Detta kommer att vara gratis och samtliga med ett Facebook-konto kan ta del av detta. Gillar du Skärhamns IK på Facebook kommer du att få en notis om när de går live, skriver klubben på sin hemsida.