Djurgården presenterar nyförvärv: ”En slipad diamant”

Med lite över två veckor kvar till seriepremiären RFL Södra Svealand, så har Djurgårdens IF presenterat något som de beskriver som en drömvärvning.

Spelaren det handlar om är Josefin Jarstad spelar fotboll i Djurgårdstränaren Benjamin Naminis lag Bollstanäs SK. Han är inte sen med att hylla sitt nyförvärv:

– Josefin ”Pansar” Jarstad är en slipad diamant som jag velat ha i min trupp sen jag inledde mitt futsalliv och det är med den stor glädje vi nu kan konstatera att tiden nu är kommen, säger han till Djurgårdens hemsida.

LÄS ÄVEN: Här är P19-landslagets första trupp

Han fortsätter:

– Jossan är en amazon, vilket kommer göra henne till en levande mardröm för hela RFL:s defensiva pjäser. Kan man nu mot förmodan inte förstå vart smeknamnet ”Pansar” kommer ifrån så vågar jag lova att det snabbt kommer visa sig när säsongen gör avspark.

Nyförvärvet är själv nöjd med sitt intåg i futsalen och Djurgården:

– Jag har velat spela futsal i flera år och det ska bli fruktansvärt roligt att slåss om en tröja i DIF Futsal. Jag ser fram emot en rolig säsong som jag hoppas innefattar en kamp om den ädlaste medaljen när vi närmar oss våren!

LÄS ÄVEN: SFL-profilerna tar plats i P19-landslagets tränarstab

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img