Linköpingtränaren stolt trots förlust: ”Vi hade kunnat döda matchen”

Matchen mellan Borås AIK och KFUM Linköping som spelades under fredagskvällen kunde ha slutat precis hur som helst. De båda lagen följdes åt fram till 4–4 innan Irfan Delimedjac fick det sista ordet från tio meter.

Trots förlust är KFUM Linköpings tränare Kim Gama mycket stolt över sin för dagen tunna trupp.

– Jag är mycket stolt över mina spelare. Med en tunn trupp just nu och mycket skador så åker vi idag (läs fredag) till Borås och ger de en riktig match, säger han till KFUM:s Facebook-sida.

LÄS OCKSÅ: Här är P19-landslagets historiska trupp

Han fortsätter:

– Det hade inte varit orättvist om vi hade tagit hem tre poäng till Linköping. Vi följer vår matchplan och hade många vassa läge där vi hade både kunnat ta ledningen och kanske döda matchen, men futsal avgörs på detaljer. Vi vet att den här är en process och tålamodet är det ordet vi håller fast vid just nu. Vi fortsätter att jobba hårt och utvecklas vårt spel, vår resa har precis börjat.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img