Lunnebjer: ”Det känns lite som en förlust”

Under söndagen hade Halmstads BK hemmapremiär i Svenska Futsalligan andra omgång. Djurgårdens IF var motståndet denna gång i en match som slutade 3-3, efter att Jakob Adolfsson kvitterat med 51 sekunder kvar av matchen.

Kvitteringen innebar att Halmstad tog sin första poäng någonsin i SFL.

LÄS ÄVEN: Halmstads BK tog historisk SFL-poäng

I HBK-lägret är det blandade känslor men i överlag glada sånna. Tränaren Per Lunnebjer säger följande:

– Totalt sett är det en bra match och skönt med första poängen i SFL. Men vi bjuder bort två mål, så det känns lite som en förlust. Jag tycker vi har hetare chanser än Djurgården har. Djurgården är ett starkt lag på förhand, men respekten vi har för SFL-lag är borta. Det är skönt att vi verkligen är med och hotar, säger han till HBK:s hemsida. 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img