BOMBEN: Landslagsmålvakten klar för IFK Uddevalla

Tidigare under måndagskvällen möttes vi av nyheten att IFK Uddevalla förstärker upp målvaktssidan med landslagsmålvakten Robin Armandt, som hämtas in från Köpenhamn Futsal. En riktig transferbomb med andra ord.

Bakgrunden till vävningen är att Marcus Gerd sedan tidigare har en ryggskada och det är i dagsläget oklart när han är redo för en comeback.

– Robin är inte bara en av Sveriges bästa målvakter, utan han är en rutinerad och fantastisk ledare på plan som styr och ställer med spelarna. Han har även underbara fötter och han har hittat målet många gånger, vilket inte hör till vanligheten för en målvakt. Målvakten är en väldigt viktig pusselbit i ett futsallag, och inte allt för sällan är det målvakterna som blir matchhjältar, säger Tommy Rasimus till IFK Uddevallas Facebook-sida.

I och med Gerds skada så kommer Armandt att bilda trio med Viktor Jansson och Craig Stephensson, något som IFK Uddevalla tror kommer att funka galant:

– Vi tror Robin kommer att passa som handen i handsken hos oss ihop med vår andra unga landslagsmålvakt Viktor Jansson och Craig Stephensson. Vi hoppas och tror att han är spelklar redan till nästa match borta mot Örebro SK, avslutar Rasimus.

Futsalmagasinet söker Robin Armandt.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img