Ashtari hattrickhjälte när Nacka förlängde segersviten

På onsdagskvällen avslutades omgång fyra i Svenska Futsalligan när Djurgårdens IF tog emot Nacka Juniors FF hemma i Eriksdalshallen.

Publiken som hade tagit sig till hallen skulle inte få vänta så länge på första målet som kom knappt en minut in i matchen, efter att Ostojic fått in ett avslut utifrån.

Det är Nacka som försöker styra spelet med rörelsemönster och instick, vilket bland annat resulterar i två stolpträffar. Djurgården får mestadels försvara sig men får till några omställningsförsök. Ashtari kan sedan utöka ledningen precis innan paus.

LÄS ÄVEN: Fler spelare på plats i Djurgårdens damlag

I den andra halvleken så får publiken se ett piggare Djurgården som flyttar fram positionerna. De stoppas dock av ett Nacka som försvarar sig väl, och det är också dem som gör de nästkommande målen genom Ashtari i en match som sedan slutar 7-1.

Segern innebär att Nacka är fortsatt obesegrade i SFL och gör därmed Örebro FC och Borås AIK sällskap i toppen.

SFL

Djurgårdens IF – Nacka Juniors FF 1-7(0-2)

Målen, Djurgården: Rami Younes

Målen, Nacka: Stefan Ostojic 2, Arsalan Ashtari 3, Peiman Pahlevan Afshari, Yanku Marrah